Vydraulics Group
566
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-566,theme-bridge,bridge-core-2.9.5,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-7

Vydraulics Group – Boosting your motion & control

 

Vydraulics Group heeft een corporate restyle ondergaan ivm met diverse overnames van bedrijven in Nederland, België en Engeland. Onder Vydraulics Group vallen de bedrijven VAPO, Doedijns, Hydropack, Vremac, Sypack, GDM en Koppen & Lethem. Wij hebben samen met de klant meerdere malen om tafel gezeten om goed inzicht te krijgen in de structuur van het bedrijf. Dit zodat we de visuele identiteit passend kunnen maken voor de hele groep. Het moet als één bedrijf voelen.

Vanuit een nieuw bestaand beeldmerk is de vormgeving aangepast in een passend eigen stijl. De restyle is volledig uitgerold. Van signing van het pand tot online en offline communicatie.

Datum
Categorie
Concept, Design